Reklamı Kapat

12,5 yıl cezası vardı Ereğli Polisi yakalandı

12,5 yıl cezası vardı Ereğli Polisi yakalandı

Ereğli’de Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda hakkında kesinleşmiş 12,5 yıl hapis cezası bulunan bir kişi kıskıvrak yakalandı.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu sağlamak suçlarından hakkında kesinleşmiş 12,5 yıl hapis cezası bulunan A.K.E. isimli şahıs kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan A.K.E. yapılan iş ve işlemlerin ardından Ereğli Kapalı T Tipi Cezaevine gönderildi.

Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin her türlü suç ve suçlularla amansız mücadelesinin devam edeceği vurgulandı.

18 Oca 2020 - 12:55 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat