Reklamı Kapat

Ereğli Polisi Hırsızları Affetmedi

Ereğli Polisi Hırsızları Affetmedi

Ereğli’de çeşitli günlerde hırsızlık suçuna karışan 3 kişi yakalanarak adalete teslim edildi.

Konya’nın Ereğli İlçesinde girdikleri evlerden para ve ziynet eşyaları çalan ve Konya’ya kaçan hırsızlar Ereğli Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalarıyla adalete teslim edildiler.

Ereğli’de Yunuslu Mahallesi’nde Ramazan D.’nin evine girerek para ve altınları çalan sonra da Çömlekçi Mahallesinde E.E’nin evinde hırsızlık suçuna karışan üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Gece saatlerinde Konya’da yapılan tahkikat sonucunda yakalanarak Ereğli’ye getirilen 21 yaşındaki B.E ve 22 yaşındaki A.I. isimli şahısların üzerinden yaklaşık 7 Bin TL değerinde para ile ziynet eşyaları çıktı.

Ereğli’ye getirilen şahısların ifadelerinden yola çıkan Emniyet Birimleri zanlıların iş birliği yaptığı 30 yaşındaki H.K’ye de ulaştı.

Hırsızlardan alınan para ve ziynet eşyaları sahiplerine teslim edilirken zanlılar ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

20 Ara 2016 - 21:11 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat