Reklamı Kapat

Karapınar’da Cinayet

Karapınar’da Cinayet

Son günlerde sık sık asayiş olayları ile gündeme gelen Karapınar’dan yine bir cinayet haberi geldi.

Konya’nın Karapınar ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Suriye uyruklu olduğu bildirilen bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre Karapınar’da Fatih Mahallesinde iki gurup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada Suriyeli bir kişi öldürülürken Suriyeli bir kişinin de ağır yaralandı.

Karapınar'da iki iki gurup arasında yaşanan kavgada 35 yaşındaki Mustafa El Muhammed ve 28 yaşındaki Hüseyin El Muhammed isimli Suriyeliler tüfekle vurularak yaralandılar  hastaneye kaldırılan yaralılardan Mustafa El Muhammed tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı Hüseyin El Muhammed ise Konya'ya sevk edildi.

Olayla ilgili 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

 

21 Ağu 2017 - 01:42 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat