Reklamı Kapat

Ereğli Özel Zafer Ortaokulu’ndan Türkiye Geneli Büyük Başarı

Ereğli Özel Zafer Ortaokulu’ndan Türkiye Geneli Büyük Başarı

Ereğli Özel Zafer Ortaokulu’ndan Türkiye Geneli Büyük Başarı
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Genelinde yapılan deneme sınavında Ereğli Büyük Zafer Ortaokulu öğrencisi Ereğli ve Konya birincisi Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Sosyal etkinlikler ve sürekli deneme sınavları ile öğrencilerini her zaman aktif ve zinde tutan Özel Ereğli Büyük Zafer Ortaokulu, büyük bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşadı.

Ereğli Özel Büyük Zafer Ortaokulu, Türkiye Geneli deneme sınavlarında da Ereğli’de elde ettiği başarıları sergilemeye devam etti.

Eğitimdeki kalite ve ciddiyetinden ödün vermeyen Ereğli Özel Büyük Zafer Ortaokulu öğrencisi Enes Ceran, Türkiye geneli yapılan Muba yayınları deneme sınavında Ereğli birincisi, Konya birincisi ve Türkiye dördüncüsü oldu.

Gösterdikleri başarının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ereğli Özel Büyük Zafer Ortaokulu Müdürü Burak Serpek, üstün başarı sergileyen öğrencileri Enes Ceran’ı ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerini kutlayarak teşekkür etti.

Sınavda sorulan soruların tamamına cevap veren ve matematikten 1 fenden 1 yanlış yapan Enes Ceran'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

20 Şub 2019 - 00:37 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat