Reklamı Kapat

Borasfalt Projesi ile Türkiye Finallerine Kaldılar

Borasfalt Projesi ile Türkiye Finallerine Kaldılar

Borasfalt Projesi ile Türkiye Finallerine Kaldılar
Borasfalt Projesi ile Türkiye Finallerine Kaldılar
Haber albümü için resme tıklayın

Geliştirdiği Borasfalt projesi ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ulusal yarışmaya davet edilen Ereğlili öğretmen Fatih Güller ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, yarışmada bölge birincisi olarak ödüllerini aldılar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Eğitim Öğretimde yenilikçilik” konulu proje yarışmasında, Bor madenini kullanarak borasfalt projesini geliştiren Ereğlili Öğretmen Fatih Güller ve Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen bölge finallerine davet edilmişlerdi.

Organizasyonun bölge finallerinin yapıldığı programa MEB Strateji Daire Başkanı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü de katıldılar.

"Milli Eğitim Bakanlığ Eğitim Öğretimde yenilikçilik ödülleri" yarışmanın 2. Kategorisi olan Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler kategorisinde “Borasfalt” projesi ile bölge birinciliği kazanan Öğretmen Fatih Güller Ereğli adına büyük başarı elde etti.

Bölge birinciliği için Bakan İsmet Yılmaz imzalı plaket Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç’e verildi. Aldığı bölge birinciliği başarı ile Türkiye finaline kalan Ereğlili Fen Bilgisi Öğretmeni Fatih Güller; “Geliştirdiğimiz proje ile bölge birincisi olarak büyük gurur yaşadık. Bu projede asfalt yollarda buzlanmanın en asgariye düşürülmesini hedeflemiştik. Yaptığımız borasfaltta buzlanmanın diğer asfaltlara göre yüzde 35 etkisini azaltarak ve çok daha hızlı erimesini sağlayarak trafik kazalarının önüne geçmeye çalıştık. Yaptığımız proje ile de Türkiye finallerine katılma hakkı kazandık” dedi.

Ereğli Milli Eğitim Müdürü İradet Genç ise; “Başarılı çalışmaları ile her zaman takdir ettiğimiz öğretmenimizin başarısı Ereğli adına bizleri gururlandırdı. Öğretmenimize başarılarının devamını diliyorum” dedi.

17 Kas 2017 - 22:28 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat