Reklamı Kapat

Meram Belediyesi’nden İş Güvenliği Eğitimi

Meram Belediyesi’nden İş Güvenliği Eğitimi

Meram Belediyesi’nden İş Güvenliği Eğitimi
Haber albümü için resme tıklayın

Meram Belediyesi tarafından, belediyede görevli işçi ve sözleşmeli personele İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı konusunda hizmet içi eğitim verildi.

Konya Meram Belediyesi’nde görev yapan kadrolu işçi ve sözleşmeli personele yönelik sağlık taraması gerçekleştirildi.

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Eğitimi de verilen personele iş kazalarının önlenmesi noktasında bilgiler verildi. Seminerde, çalışma mevzuatı ile ilgili genel bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili genel kurallar, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, iş kazalarının sebepleri, kaza ve yaralanma sebepleri ile korunma prensipleri ve tekniklerinin uygulanması konusunda eğitim verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Tahir Çayır, iş kazalarının en çok dikkat ve tedbir eksikliğinden kaynaklandığını ifade ederek, “İş kazalarının asgariye indirilmesi için devletimiz gerekli yasal düzenlemeleri yapıyor. Bu konuda işverenin sorumlulukları olduğu gibi işçilerin de dikkat etmesi gereken önemli kurallar var” dedi.

21 Tem 2017 - 11:43 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat