Reklamı Kapat

Okul sütü devam edecek mi?

Okul sütü devam edecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın her yıl uyguladığı “Okul Sütü” parojesi devam edecek mi? İşte sorunun cevabı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın daha sağlıklı nesiller için başlattığı Okul sütü projesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde yeniden başlayacak.

Konu ile ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, yaptığı yazılı açıklamada; “Okul sütü dağıtımı 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlangıç tarihi olan 6 Şubat 2017'de başlayacak ve devam edecek” dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, okul sütü uygulaması ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ürün alımlarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada; Hükümetin 2012 yılından beri uyguladığı okul sütü programına, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde de devam edeceğini belirterek; “Okul Sütü Programı kapsamında özel okullar dahil yaklaşık 34 bin bağımsız anaokulu, anasınıfı ve ilkokuldaki 6 milyon öğrenciye, haftada 3 gün süreyle 200 mililitre sade, yağlı uzun ömürlü içme sütü dağıtılacaktır” dedi.

24 Eyl 2016 - 14:49 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat