Reklamı Kapat

Abdullah Çelik; Ereğli kaybetmesin

Abdullah Çelik; Ereğli kaybetmesin

Abdullah Çelik; Ereğli kaybetmesin
Haber albümü için resme tıklayın

2017 sulama sezonu açılış töreninde konuşan Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik; “Ereğli kaybetmesin” dedi.

Programda açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik; ‘’Bugün baraj sulama sezonunu açtık, suyumuz fazla yok ama bu sene kar bol yağdığından umudumuz var. Suyumuzu düzenli ve israf etmeden kullanırsak yetişir gibi gözüküyor. Ama ben buradan şunu gördüm ki Ereğli’de artık görüldüğü üzere biz çiftçileri pek de hesaba almayan bir zihniyet var.Bizim üzerimizden Ereğli çiftçisini kullanıp kendine bir şeyler yapmaya çalışanlaradır,lafım oturdukları yerde ahkâm kesenleredir, biraz kafanızı kaldırın da bakın bakalım ne oluyor. Yok biz kılıçları çektik birbirimize saldıracağız diyorsanız ki böyle gösteriyor bunu bilin ki Ereğli kaybeder" dedi.

Çelik; "Ne oldu kim neyi paylaşamadı arkadaşlar bir olalım Ereğli’ye hizmet yapalım. Bizler Ereğli’ye hizmet etmek için geldik bu makamlara, bu tür davranışlar Ereğli’ye yakışmıyor. Bizler kurumlarımızın görev alanlarını bilirsek herkes işini yaparsa bir sıkıntı olmayacağına inanıyorum. Ereğli çiftçisini yalnız bırakmayan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez’de bizleri arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.2017 sulama sezonu tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu arada kapalı sulama sisteminin yapılması için yüklenici yer teslimi yapıldı. Bunun yapılmasında büyük emeği olan Milletvekilimiz Halil Etyemez ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kapalı sulama sisteminin yapılmasına engel olmaya çalışanları da Ereğli çiftçisine havale ediyorum ‘’ dedi.

26 Nis 2017 - 18:00 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat