Reklamı Kapat

Büyüktorun’dan Bayram Mesajı

Büyüktorun’dan Bayram Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, yayımladığı bayram mesajında tüm İslam âleminin ve Ereğlili hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Mesajında Parti olarak bayramın ikinci günü saat 13:00’da parti binasında bayramlaşma programını gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Büyüktorun; “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içinde barındıran, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nı tamamlayarak bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız” dedi.

Büyüktorun; “İslam dininde ve Türk toplumunda ayrı bir anlamı ve önemi olan Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır. Mübarek Ramazan ayında dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerin de acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla İhtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam âlemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını niyaz eder, nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

23 Haz 2017 - 23:24 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat