Reklamı Kapat

Büyüktorun’dan Kadir Gecesi Mesajı

Büyüktorun’dan Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Kadir Gecesinin inanlar için bir fırsat gecesi olduğunu belirten Büyüktorun mesajında, Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin sevgi, barış, merhamet ve yardımlaşma anlayışı ile sağlanan sosyal huzurun kuvvetlenerek devam etmesini temenni etti.

Büyüktorun, mesajına şu şekilde devam etti;

“Bilindiği gibi 21 Haziran Çarşamba gününü Perşembe”ye bağlayan gece mübarek Kadir Gecesidir. Bin aydan daha hayırlı olan ve insanlar arasındaki paylaşma duygularının pekiştiği, geçici olanın değil kalıcı olanın insanı yücelttiği bu mübarek gecede gönüllerimiz, maddi ve manevi rahmeti ve bereketi bir arada yaşamaktadır. Bu güzel duygular içerisinde, başta Ereğlili hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik eder, bu gecenin insanlığa kalıcı huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” 

20 Haz 2017 - 17:07 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat