Reklamı Kapat

Ereğli Belediyesi Her Zaman Yanınızda

Ereğli Belediyesi Her Zaman Yanınızda

Ereğli Belediyesi Her Zaman Yanınızda
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli Belediyesi tarafından 3 yıldır sürdürülen evde bakım hizmetleri aralıksız devam ediyor.

Sosyal Belediyeciliğin en önemli örneklerini sergileyen Ereğli Belediyesi, evde bakım hizmetleri ile ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliğini aralıksız sürdürüyor.

Ev temizliğinin yanı sıra vatandaşların kişisel bakımlarının da yapıldığı sosyal belediyecililik projesi ile toplumun yaşam standartlarının artırılması hedefleniyor.              

Mahalle muhtarları aracılığı ile tespit edilen kimsesiz, yaşlı, ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliğinden kişisel bakımlarına kadar her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ve onların               daha steril ve temiz bir ortamda yaşamalarına katkıda bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bu hizmetin sosyal belediyeciliğin ötesinde vatandaşın her derdine çare olan bir belediyecilik anlayışı olduğunu söyledi.

Özgüven, "Hizmet kapsamında evlerin genel ve detaylı temizliğini, yaşlıların saç kesimini ve sakal tıraşını yapan, yemeklerini pişiren, halılarını, giysilerini yıkayan ve refakatçilik hizmeti veren ekipler, böylece yaşlıların kendilerini yalnız, kimsesiz ve çaresiz hissetmemesini sağlıyor" şeklinde konuşarak, Ereğlili vatandaşlardan mahallelerinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşları 710 07 07 Alo Belediye Hattına bildirmelerini istedi.

23 Eyl 2016 - 16:50 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat