Reklamı Kapat

Ereğli’de Hava sıcaklıkları 11 derece artacak

Ereğli’de Hava sıcaklıkları 11 derece artacak

Soğuk havaların etkili olduğu Ereğli’de havalar ısınma eğilimi gösterirken hava sıcaklığı 11 derece birden artış gösterecek.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Konya Ereğli ve civarında aşırı soğuklar etkisini yarından itibaren kaybedecek ve hava sıcaklıkları yükselişe geçecek.

Sıfır ve sıfırın altında seyreden bölgede hava sıcaklıkları 25 Ocak Cumartesi günü itibari ile gözle görülür şekilde artacak.

Cuma günü 1 derece ölçülmesi beklenen günün en yüksek sıcaklığı cumartesi 5, Pazar 10, pazartesi günü ise 12 dereceye kadar yükselecek.

Adeta bahar havasının yaşanacağı Pazar ve pazartesi günlerinin ardından yeni bir yağışlı hava bölgeyi etkisi altına alacak.

Gecelere dikkat?

Bölgede Cuma gecesi sıfırın altında 5, cumartesi günü ise sıfırın altında 7 derece ölçülmesi beklenen hava sıcaklıklarına karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.

Cumartesi günü gece ve gündüz saatlerinde sis ve puslu hava etkisini gösterecek Pazar günü ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

23 Oca 2020 - 18:44 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat