Reklamı Kapat

Lüks Ereğli’den Açıklama

Lüks Ereğli’den Açıklama

Geçtiğimiz gece Lüks Ereğli firmasına ait yolcu otobüsünün Erzurum seferinde iken kaza yapmasının ardından Lüks Ereğli Firma yetkilileri bir açıklama yaptılar.

Firmanın resmi Facebook hesabından yapılan açıklamada;

“Değerli yolcularımız ve dostlarımız; 06.02.2016 cumartesi saat 22.50 sıralarında Sivas Gemerek yakınlarında BİR ANDA BAŞLAYAN YOĞUN TİPİ ,KAR YAĞIŞI VE RÜZGARIN OTOBÜSÜMÜZÜ SAVURMASINDAN DOLAYI geçirmiş olduğumuz trafik kazasında çok şükür ki hiçbir yolcumuz en küçük bir zarara uğramamıştır.

Kaptan şoförümüzün deneyimi ile kazada sadece maddi hasar bulunmaktadır, yolcularımız başka bir aracımız ile doktor kontrollerinden sonra en küçük bir yaralanma olmadan varacakları adreslere ulaştırılmaktadır.

Bizleri tercih eden yolcularımız; deneyimli personelin ve güvenli araçlarımızın hayatımıza kattığı kaliteyi bir kez daha yaşamışlardır.

Yolcularımıza ve tüm camiamıza bir kez daha geçmiş olsun der; Kazasız hayırlı yolculuklar dileriz” denildi.

Ereğli’nin marka değeri Lüks Ereğli Firmasına bizler de geçmiş olsun dileklerimizi sunar kazasız yolculuklar dileriz.

07 Şub 2016 - 12:24 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat