Reklamı Kapat

MHP Suç Duyurusunda Bulundu

MHP Suç Duyurusunda Bulundu

Ereğli MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Devlet Bahçeli Meydanında bulunan tabelanın tahrip edilmesine ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Konya Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Avukat Musa Yılmaz, Ulu Cami karşısında bulunan “Devlet Bahçeli” meydanında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin isminin yazılı olduğu tabelanın tahrip edilmesi olayına ilişkin olarak; “Olayın kamu malına zarar vermek, devlet büyüklerine hakaret etmek, halkı kin ve nefrete teşvik etmek” olduğunu dile getirerek suç duyurusunda bulundu.

Yılmaz, yaptığı başvuruda; “Şehrimizin Ulu Camii karşısında Devlet Bahçeli Meydanında bulunan meydana ismi verilmiş değerli büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismini taşıyan tabelaya kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zarar verilmiş olup, bu zarar ara ara tekrarlanmıştır. Son olarak bugün söz konusu tabelaya sprey boya aracılığı ile birileri tarafından karalanmak suretiyle yine aynı zarar tekrarlanmıştır.

Söz konusu eylemi yapan kişi ve kişilerden şikayetçiyiz. Suça konu olan meydanda Emniyet Müdürlüğümüze ait mobese kamera sistemi mevcuttur. İvedilikle kayıtların istenmesini ve gerekli soruşturmanın yapılmasını, bu suçu işleyen kişi ve kişilerin ortaya çıkartılarak cezalandırılmasını talep ediyoruz” dedi.

12 Eki 2017 - 22:55 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat