Reklamı Kapat

Özgür Averi Konya’ya Açıldı

Özgür Averi Konya’ya Açıldı

Video için play'e tıklayın

Ereğli’de yaklaşık 10 yıldır Selçuklu Konfeksiyon bünyesinde bay ve bayan giyim sektöründe hizmet veren Özgür Averi, 4’üncü şubesini Konya’da açtı.

Geleneksel olarak 4 mağazasının da Cuma günü açılışını yapan Özgür Averi, Ereğli’den Konya’ya açılarak sektörde marka haline geldi.

PİSERRO Erkek Giyim Mağazasının Konya’da yapılan açılış programına AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ereğli İlçe Müdürü Osman Tezcan, Piserro Atlas Giyim A.Ş. Yönetim Kurlu Başkanı Uğur Kısakürek, AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan, AK Parti Karapınar Kadın Kolları Yönetim kurulu Üyeleri, Ereğlili Mali Müşavir Cemil Dönmez, Halkapınar Diyanet Sen Başkanı Yasin Cihanoğlu, Karaman, Konya ve Ereğli Basın Mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış programında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez; “Çalışkanlığı ile tanığımız sevgili kardeşimiz Özgür Averi’nin Ereğli’den Konya’ya büyüyerek açılması mutluluk verici bir olay. Yeni işyerlerinin açılması ve yeni insanların istihdam edilmesi ülke ekonomisi açısından da sevindirici bir gelişme. Kardeşimizin büyüyerek neredeyse her yıl başka bir mağazanın açılışını yapması gösteriyor ki ülkemizde ekonomik gelişme ve istikrar var. Kardeşimiz Özgür Averi’ye yeni mağazasının hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Açılışa katılan Ereğli KaymakamıÖmer Lütfi Yaran ise; “Genellikle büyük şehirlerden küçük şehirlere doğru yatırım açılımları yapılırken Sevgili kardeşimiz Özgür Averi’nin Ereğli’den Konya’ya doğru büyümesi Ereğli adına sevindirici bir gelişme. Yeni mağazanın hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol ve hayırlı kazançlar versin” dedi.

10 yıl önce 40 metrekarelik mütevazı bir dükkânda bu işe teşebbüs eden Özgür Averi, teşebbüsünün 3. Yılında öz sermayesini yatırıma dönüştürerek mağazasını 140 metrekareye çıkardı.

Ardından profesyonel satış teknikleri kullanan ve yetiştirdiği satış temsilcilerine düzenli eğitimler vererek gücüne güç katan Averi, Ereğli Park Site AVM’de İmza Mağazası ile müşterilerine yeni bir tarz sundu. Yeni mağazasından kısa süre sonra 3. Mağaza olarak Ereğlili bayanların gönlünü fetheden Averi, Tuğba ; Venn mağazası ile sektördeki büyüme hedeflerini daha da genişletti.

Ereğli’deki 3 mağazasını da profesyonel olarak yöneten ve artık işletmesini şirkete dönüştüren Özgür Averi, 4. Mağaza olarak da Konya’nın en popüler alışveriş yerlerinden olan Adese Kule Site yanında yine PİSERRO mağazası ile çıktı müşterilerinin karşısına.

Elde ettiği kazançlarını sürekli olarak yatırıma dönüştüren ve bünyesinde çok sayıda çalışana gelir kazandıran Özgür Averi; Ülkemizin içinde bulunduğu istikrar ortamının da kendilerine büyük katkı sağladığını ifade ederek; “Bizler her zaman kazandığımızı paylaşmayı ve paylaşarak büyümeyi hedef edindik. Doğru zamanda doğru yatırımlar yaparak ve kaliteden, dürüstlükten ve güler yüzlü hizmetten asla ödün vermeyerek müşterilerimizi dost bildik ve onlar da bizleri bu safhaya kadar taşıdılar” dedi.

Ereğli’den büyüyerek Konya piyasasına açılan Özgür Averi’ye bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.

23 Eyl 2017 - 00:30 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat