Reklamı Kapat

Şehit Ailesine Şehadet belgesi verildi

Şehit Ailesine Şehadet belgesi verildi

Şehit Ailesine Şehadet belgesi verildi
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, bugün çok önemli iki program gerçekleştirerek askerlerimize ve şehitlerimize olan sevgi ve saygısını bir kez daha dile getirdi.

Ereğli Kaymakamlığında başlayan programların ilkinde 3. Anajet Üssü Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ı makamında ziyaret etti. Gündeme dair sohbetin gerçekleştirildiği ziyaret samimi bir ortamda geçti.

Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel’i makamında ağırlayan Ömer Lütfi Yaran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Yaran ve Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, daha sonra geçtiğimiz aylarda şehadet mertebesine ulaşan Şehit Ramazan Aydoğan’ın ailesini ziyaret ettiler.

Şehit Ramazan Aydoğan’ın ailesine şehadet belgesini takdim eden Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel ve Kaymakam Yaran duygu dolu anlar yaşadılar.

Şehit Ramazan Aydoğan’ın şehadetinin bir kez daha mübarek olmasını dileyen Yüksel ve Yaran, şehit ailesi ile bir süre sohbet ettiler.

21 Eyl 2017 - 19:27 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat