Reklamı Kapat

Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Değerlendirildi

Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Değerlendirildi

EREĞLİ’DE DAHİL HİZMETE GİREN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİNİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Konya il merkezinde ve Akşehir ile Ereğli ilçelerinde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan 4 sağlık tesisinin değerlendirme toplantısı Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Eser Şenkul ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Semra Arıbaş tarafından yapılan sunumlarda, ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan sağlık tesislerinin istatistiki verileri masaya yatırılarak, hastanelerin ihtiyaçları ve hizmet çeşitliliğini artırma konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Müdürlüğünden Hakan Kaban ve Ayhan Yürekli’nin de katıldığı toplantıda Ereğli’de yapımı tamamlanan ve hizmete giren sağlık merkezlerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, 2019 yılının değerlendirilerek 2020 yılı hedeflerinin ortaya konulması açısından önemli bir toplantı yaptıklarını vurguladı. İl Sağlık Müdürümüzün yanı sıra hizmet başkanlarımızın ve başkan yardımcılarımızın da katıldığı toplantının sonunda hastane başhekim ve müdürleri de interaktif bir şekilde söz alarak düşüncelerini dile getirdi.

29 Oca 2020 - 15:18 - Sağlık --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat