Reklamı Kapat

Ereğli'de Puanlar Paylaşıldı

Ereğli'de Puanlar Paylaşıldı

Video için play'e tıklayın

Ereğlispor evinde konuk ettiği Kadınhanı Belediyespor'la 90 dakikayı golsüz eşitlikle tamamladı.

Konya amatör Süper grup liginde mücadele eden Ereğlispor  ve Kadınhanı Belediyespor  6. Hafta maçında  Ereğli Atatürk stadyumunda karşı karşıya geldi yoğun tempo ile başlayan maç çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu her iki tarafın’da sayısız gol pozısyonlarına girdiği müsabakada gol sesi çıkmadı.

Taraflar sahadan birer puanla ayrıldı zevkli karşılaşmaya soğuk havaya aldırış etmeyen  Ereğlispor taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Alınan sonuç ile birlikte lider Ereğlispor puanını 17 yaparak zirvedeki yerini korurken 3. Sıradaki Kadınhanı Belediyespor ise aldığı 1 puan ile 3. Sıraya yükseldi.

Maç sonucu Ereğlispor 0 - Kadınhanı Belediyespor 0

08 Ara 2016 - 00:38 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat