Reklamı Kapat

Ereğlispor, Şampiyonluğa Çok Yakın

Ereğlispor, Şampiyonluğa Çok Yakın

Ereğlispor, Şampiyonluğa Çok Yakın
Ereğlispor, Şampiyonluğa Çok Yakın
Haber albümü için resme tıklayın

Süper amatör ligin iddialı takımı Ereğlispor, Beyşehir’den gelen haberle şampiyonluğa biraz daha yaklaştı.

Bu hafta BAY geçen ve karşılaşması bulunmayan Ereğlispor’un gözü kulağı Beyşehir’de oynanacak olan Beyşehirspor-Selçukspor karşılaşmasındaydı.

Karşılaşma o kadar çok ilgilendiriyordu ki, Teknik direktör Mehmet Uğurluel, Yardımcı Antrenöz Uğur Nas, Basın Sözcüsü Bülent Kılınç ve Kaptan İbrahim karşılaşmayı izlemek için Beyşehir’e gittiler.

40 puanla Ereğlispor’un bir puan üstünde yer alan Selçukspor’un, Beyşehir deplasnamında berabere kalarak 2 puan kaybetmesi Ereğlispor’un şampiyonluk ve liderlik umutlarını yeniden ateşlendirdi.

Karşılaşmayı Beyşehir’de izleyen Teknik Direktör Mehmet Uğurluel, “Bizim için çok önemli olan karşılaşmayı bizzat takip etmek için buralara kadar geldik ve alınan sonuç da bizi memnun etti. İnşallah önümüzdeki iki maçı da alarak lider takım olarak şampiyonluğa adımızı yazdıracağız” dedi.

Önümüzdeki hafta BAY geçecek olan Selçukspor’un mevcut 41 puanı var ve 1 oyunu kaldı. Ereğlispor’un ise 39 puanı var ve iki karşılaşmaya çıkacak.

Önümüzdeki hafta (21. Hafta) kendi evinde Karapınar Belediyespor’u ağırlayacak olan Ereğlispor, ligin son haftasında ise Muhasebe Gençler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşmada da galibiyetle ayrılmak isteyen Ereğlispor’un hedefi 45 puanla ligi şampiyon olarak tamamlamak.

26 Mar 2017 - 18:17 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat