Reklamı Kapat

Cenaze dönüşünde hastanelik oldular

Cenaze dönüşünde hastanelik oldular

Cenaze dönüşünde hastanelik oldular
Cenaze dönüşünde hastanelik oldular
+1
Haber albümü için resme tıklayın

EREĞLİ’DE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA CENAZEDEN DÖNEN ARAÇLAR KAZA YAPTI, KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI.

Konya Ereğli’de ikindi saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, cenaze dönüşü iki otomobil çarpıştı.

Alınan bilgilere göre, kaza Ereğli'ye bağlı Kutören Mahallesinde meydana geldi. 42 CRN 56 plakalı araç önünde aniden duran 42 ABP 181 plakalı araca çarptı.

Kutören Mahallesi-Obruk Yaylası yolunun 5. Kilometresinde meydana gelen kazada, Kutören'de bir cenazeden dönen ve Obruk Yaylası istikametine gitmekte olan cenaze yakınlarının içinde bulunduğu araç, yolda oluşan toz bulutu nedeni ile ani firen yaptı.

Toz bulutu nedeni ile önündeki aracı göremeyen diğer araç ise bu araca çarptı.

Kazada, her iki araçta bulunan Cemal Şahin, Selver Şahin, Hamiyet Şahin, Şenol Şahin, Bektaş Şahin ve Bedirhan Şahin yaralandı.

Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, yaralılardan birisinin ayak ve kollarında kırıklar olduğu öğrenildi.

18 Ağu 2018 - 20:41 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat