Reklamı Kapat

Cesedi tarlada bulundu

Cesedi tarlada bulundu

Köy yolunda tarlada cansız birinin yattığının ihbarı üzerine olay yerine gelen yetkililer 69 yaşındaki şahsın cesedi ile karşılaştılar.

Niğde'de meydana gelen olayda, tarlada erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgilere göre, Niğde’nin merkez Hançerli köyü yolunda, vatandaşlar tarla ortasında bir erkeğin hareketsiz şekilde yattığını ihbar ettiler.

Hançerli köyü yolunun 8. kilometresinde tarlada bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, 69 yaşındaki Kemal Özkaya olduğu belirlenen kişinin öldüğünü tespit etti.

Ceset, kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmak üzere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

08 Haz 2019 - 16:45 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat