Reklamı Kapat

Engelli Bireylerden Özgüven'e Ziyaret

Engelli Bireylerden Özgüven'e Ziyaret

Engelsiz Yarınlar Derneği ve Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamına ziyaret ederek desteklerinden dolayı çiçek takdiminde bulundular.

Göreve geldiği günden bugüne kadar engelli bireyler ve onların ailelerinin daha iyi koşullarda hayatlarını idame ettirebilmeleri adına ciddi projelere imza atan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i Engelsiz Yarınlar Derneği ve Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamına ziyaret ederek desteklerinden dolayı çiçek takdiminde bulundular.

Ziyarette bugüne kadar derneklerine ve dernek üyelerine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Özgüven’e teşekkür eden Dernek Başkanı Songül Vural, ihtiyaç duydukları her an yanlarında hissettikleri başkan Özgüven’in varlığının bugüne kadar ve bundan sonraki süreçte kendilerine güç verdiğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise bu anlamlı ziyaretten dolayı Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural’ın şahsında tüm dernek üyelerine teşekkür etti. Özgüven, bundan sonraki süreçte de desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

13 Şub 2019 - 13:38 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat