Reklamı Kapat

Ereğli’de ardı ardına operasyon!

Ereğli’de ardı ardına operasyon!

Ereğli’de yaşanan asayiş olaylarına karşı ardı ardına operasyonlar düzenleyen Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, onlarca kişi hakkında yasal işlemler yaptı.

Konya Ereğli’de başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Ereğli Polisi son bir hafta içerisinde ardı ardına operasyonlar yaptı.

Yapılan operasyonlarda;

HIRSIZLAR YAKALANDI

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Büro Amirliği tarafında son 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, Ereğli’de meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı. Otomobilden yapılan hırsızlık ve bisiklet hırsızlığı olaylarını çözümleyen Polis ekipleri, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen E.S. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı.

Yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ARANIYORDU Ereğli’de yakalandı

Hakkında yakalama kararı bulunan bir kişi kaçak içki ve sigaralarla birlikte yakalandı.

Ereğli Polisinin çalışmalarıyla, farklı markalarda 12 adet kaçak içki ile 80 paket kaçak sigara ile yakalanan zanlı hakkında yasal işlemler başlatıldı.

KUMAR OPERASYONU

Ereğli’de koronavirüs kısıtlamalarına rağmen bir evde kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine harekete geçen Polis ekipleri baskın yaptığı bir evde 14 kişinin bulunduğunu, bunlardan da 6’sının kumar oynadığını tespit etti.

Kumara konu olan bir miktar paraya ve kumar kağıtlarına el konulurken kumnar oynayan 6 kişiye toplam 8 bin 16 lira idari para cezası yazıldı.

Ayrıca aynı evde bulunan 7 kişi ve evin sahibi olan bir kişiye de sosyal mesafeyi ihlal suçuyla idari para cezası uygulandı.

E v sahibi hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı.

DOKUZ KİŞİ YAKALANDI

Yine Ereğli’de bir adrese yapılan baskında bir ev içerisinde 9 kişinin bulunduğu tespit edildi. Yapılan aramalarda ev sahibi T.Z’nin üzerinden çıkan 1 adet tabanca ve 10 adet dolu tabanca fişeğine el konuldu.

İkamet içerisinde bulunan 9 (dokuz) şahsa sosyal mesafe kuralını ihlal etmelerinden dolayı idari para cezası uygulandı.

Yapılan tüm operasyonlarla ilgili olarak Ereğli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

24 Şub 2021 - 18:29 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 536.826 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat