Reklamı Kapat

Ereğli’de hareketli gece: Ölü bulunmuştu

Ereğli’de hareketli gece: Ölü bulunmuştu

Ereğli’de gece saatlerinde polisi harekete geçiren olayın ayrıntıları netleşti.

Konya Ereğli’de gece yarısında Şeker Fabrikası civarında bir kişinin ölü olarak bulunduğu olayın ayrıntıları belli oldu.

Şeker Fabrikası önünde hareketsiz yatan bir şahsın olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şahsın cansız bedeni ile karşılaşmış ve olay yerinde bir de tüfek bulmuştu.

Olay yerinde savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybeden şahsın 30 yaşındaki Mustafa Ş. Olduğu belirlendi.

1989 doğumlu olan Mustafa Ş’nin 42 YT 548 plakalı tırı ile olay yerine gelerek tüfekle kendini başından vurduğu ifade edildi. Ancak yapılan otopsinin ardından gerçek ölüm nedeninin ortaya çıkacağı ifade edildi.

Mustafa Ş’nin cansız bedeni Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

23 Tem 2019 - 01:26 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat