Reklamı Kapat

Evinin kömürlüğünden uyuşturucu çıktı

Evinin kömürlüğünden uyuşturucu çıktı

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIĞI ŞÜPHESİYLE TAKİP ALTINA ALINAN ŞAHSIN EVİNDEN 1,5 KİLO EROİN ÇIKTI.

Konya’da narkotik köpeği Oscar’ın da katıldığı operasyonda, şüphelinin evinin kömürlüğünden 1,5 kilo eroin ele geçirildi.

Konya’da uyuşturucu ticareti yapan ve "sokak satıcısı" olarak bilinen bir şüphelinin evine düzenlenen operasyonda evin kömürlük kısmında narkotik köpeği ‘oscar’ ile arama yapan polis ekipleri 1 buçuk kilogram eroin maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süredir teknik ve fiziki olarak takip ettiği Y.U’nun Başak Mahallesindeki evini tespit ederek takibe aldı. Polis ekipleri evde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit ettiği şüpheli Y.U.’nun evine baskın için düğmeye bastı.

Yapılan baskında evi didik didik arayan ekipler, evin bahçesinde bulunan kömürlükte hassas burunlu narkotik köpeği ‘Oscar’ ile arama yaptı. Ekipler, kömürlükte arama yaptığı esnada ’Oscar’ önce soba kovasına sonra da kömür çuvallarına tepki verdi

Bunun üzerine ekipler kömürlükte 3 farklı yere gizlenmiş 1 buçuk kilogram eroin ele geçirdi.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Y.U işlemlerinin ardından “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

18 Tem 2018 - 16:51 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat