Reklamı Kapat

Özel okulda facia: 4. Kattan düştü

Özel okulda facia: 4. Kattan düştü

Özel okulda facia: 4. Kattan düştü
Haber albümü için resme tıklayın

Bir özel okulda meydana gelen faciada, dördüncü kattan merdiven boşluğuna düşen kadın hayatını kaybetti.

Konya’da meydana gelen acı olayda, bir yemek fabrikasında çalışan 41 yaşındaki Hatice Söbücovalı, düzenlenen etkinlik için merkez Meram ilçesi Armağan Mahallesi Yenice Sokak'taki özel okula geldi.

Okulda düzenlenecek olan etkinlik için çalışmalarına başlayan Hatice Söbücovalı, binanın 4'üncü katından dengesini kaybederek merdiven boşluğuna düştü.

Sert zemine feci şekilde düşen Söbüçovalı’nın düşme sesini duyan okuldakiler bir süre okul içerisinde sesin nereden geldiğini aradılar ancak sesin nereden geldiğini bulamadılar. Bir süre sonra Hatice Söbücovalı’nın çalıştığı yerde olmadığını fark edenler okul içerisinde aramaya başladı.

Okulda arama yapan personel merdiven boşluğuna baktığında Söbücovalı’nın yerde yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Söbücovalı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından ceset, otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

09 Şub 2019 - 20:07 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat