Ereğli Haberleri

Ereğli Haberleri

18 Eylül 2019 Çarşamba
Ndeshja kombëtare në Francë, skandali i himnit kombëtar!
Himni kombëtar i vendeve të ndryshme u vodh dy herë në vend të himnit kombëtar të Shqipërisë në ndeshjen kombëtare të luajtur në Francë, ngjarja u cilësua si skandale.
Kategori : Dünya
08 Eylül 2019 01:55
 
Ndeshja kombëtare në Francë, skandali i himnit kombëtar!

Himni kombëtar i vendeve të ndryshme u vodh dy herë në vend të himnit kombëtar të Shqipërisë në ndeshjen kombëtare të luajtur në Francë, ngjarja u cilësua si skandale.

Kualifikuesit e Kampionatit Evropian të Futbollit 2020 (EURO 2020) Në Grupin H, himnet e kombëtares së Andorrës dhe Armenisë u luajtën në vend të himnit të Shqipërisë përpara ndeshjes Francë-Shqipëri.

Kualifikuesit EURO 2020 organizuan Grupin H në Francë dhe Shqipëri në Stade de France.

Para ndeshjes, himni kombëtar i Andorrës u vodh aksidentalisht në vend të himnit kombëtar të Shqipërisë pas Himnit Kombëtar Francez.

Pastaj, në njoftimin, "Ne i kërkojmë falje Armenisë". dhe u luajt Himni Kombëtar i Armenisë.

Himni shqiptar u vodh më në fund kur kombëtarja shqiptare dëshironte të priste himnin kombëtar dhe ndeshja filloi me një vonesë prej 7 minutash.

Ngjarja u regjistrua si një skandal në historinë e futbollit botëror.

Okunma : 277
zafer eğitim
AYD HABER İÇİ SAĞ
Gündem haberleri
Saçkıran Nedir? Nasıl Tedavi Edilir?
15 Eylül 2019 Okunma: 17654 Sağlık
Silaj makinesine kaptırdığı ayağını keserek kurtardılar
14 Eylül 2019 Okunma: 7884 Asayiş
Oyuncak arabadan gelen sesler kan dondurdu: Seni öldürürüm...
14 Eylül 2019 Okunma: 7880 Asayiş
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın