Reklamı Kapat

13 Yıllık Tecrübe: Kent Gaz

13 Yıllık Tecrübe: Kent Gaz

13 YILLIK TECRÜBESİ VE UZMAN KADROSU İLE KENTGAZ, MUHTEŞEM PROJELERE İMZA ATIYOR.

Konya Ereğli’de 2005 yılında makine mühendisleri tarafından kurulan Kentgaz, Ereğli’den Türkiye’nin dört bir tarafına kalite ve hizmet götürüyor.

Kentgaz Isı ve Doğalgaz Dönüşümü, 2005 yılında, kurucu ortak Makine Mühendisi Ömer Eğer Tarafından kurulmuş ve Makine Mühendisi Kadir Düzen ortaklığı ile çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

Kentgaz, kuruluşundan buyana Mekanik Tesisat İşleri İle İlgili olarak Doğalgaz tesisatları, iç tesisat ve endüstriyel tesisat yapım hizmetleri faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aynı zamanda bina mekaniğine yönelik çalışmalarda da bulunan Kentgaz, ısıtma soğutma, yangın ve sıhhi tesisat işleri konusunda oldukça uzmanlaşmış çok sayıda konut projesine ilave olarak endüstriyel tesisler, hastane, otel ve kamu binaları (okul, yurt v.b.) işlerde pek çok projeye imza atmıştır.

18 yıllık tecrübesiyle Kentgaz  bünyesinde bulunan proje grubu ile inşai işlere yönelik mimari projeleri ve mekanik tesisat projelerini kendi bünyesinde üretmekteyken statik, elektrik, zemin etüdü ve harita projelendirmeleri için dışarıdan hizmet almak suretiyle takım proje olarak çıkarmaktadır.

Mekanik tesisat işlerine ilave olarak zaman içerisinde konutlara yönelik inşai işlerde yapmaya başlayan Kentgaz, öncelikle küçük çaplı tadilat, mantolama, dış cephe kaplaması işleri yaparken, halen anahtar teslim komple inşai işleri de itina ile yürütmektedir.

Son yıllarda altyapı yapım işlerinde, alt taşeron olarak faaliyette bulunan Kentgaz;

EPDK yapım hizmet sertifikası ve MYK'dan alınan Seviye-4 sertifikalarıyla 2014 yılında Enerya Ereğli Doğalgaz Altyapı Yapım işini ihalesini almış ve tamamlamıştır.

KENTGAZ İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK

0 332 710 53 27

0 332 710 53 28

[email protected]

Hacı Mustafa Mah. Atatürk Bulvarı Eriş Apt No:60/A Ereğli/KONYA

28 Oca 2019 - 13:00 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat