Reklamı Kapat

İmza Giyim: Her Gün Yeni Bir Sen

İmza Giyim: Her Gün Yeni Bir Sen

Her gün kendini yenileyen ve geliştiren Selçuklu Konfeksiyon bünyesinde Ereğli’nin markası İMZA GİYİM, en yeni koleksiyonlarında da %50 indirim imkanı sunuyor.

Ereğli’nin kaliteden ödün vermeyen erkek giyim mağazası İMZA GİYİM, Bayrama ve Babalar gününe özel fiyatları birbirinden özel koleksiyonu ile hizmetinizde.

İMZA GİYİM

Park Site AVM 1. Katta dünyanın en mutlu ve en şık babaları için çok özel fiyat kampanyası ile sizleri bekliyor.

İMZA GİYİM’ye uğrayın şıklığınıza imza atın…

Takım Elbise, yazlık ürünler, kot ve keten pantolonlar, kalitesinden ödün vermeyen gömlek ve kravatlar, damatlık çeşitleri ve birbirinden özel ürünleri ile İMZA GİYİM Ereğli’nin kaliteden ödün vermeyen markası.

17 Haz 2017 - 00:47 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat