Reklamı Kapat

Eğlenme mekanında silahlı saldırıda Ereğlili genç öldü

Eğlenme mekanında silahlı saldırıda Ereğlili genç öldü

Eğlence mekanında gerçekleştirilen silahlı saldırıda Ereğlili genç hayatını kaybetti.

Dün Mersin’in Mut ilçesinde bir eğlence mekanında gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi ölmüş bir kişi de yaralanmıştı. Öldürülen kişinin Konya Ereğlili Ali P. Olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Mut ilçe merkezinde bulunan bir eğlence mekanına giden S.B, A.Ç, M.B, A.Ç, H.B. ve H.Ö, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ali P. ve Nizamettin K. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, henüz belirlenemeyen bir kişinin tabancayla ateş etmesi sonucu Ali P. ve Nizamettin K. yaralandı.

Mut Devlet Hastanesine kaldırılan göğsünden yaralandığı öğrenilen Ereğlili Ali P. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İlk müdahalenin ardından Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Nizamettin K'nin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hastanede hayatını kaybeden Ali P. Konya’nın Ereğli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Olayın ardından jandarma ekipleri, 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

16 Oca 2020 - 17:15 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat