Reklamı Kapat

Genç: Yeni Eğitim Yılına Hazırız

Genç: Yeni Eğitim Yılına Hazırız

2018-2019 eğitim öğretim yılı pazartesi günü Ereğli’de yaklaşık 32 bin öğrenciyle başlayacak.

Ereğli’de taşra mahalleleri dahil toplam 136 kurumda yaklaşık 32 bin 700 öğrenci 17 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılına başlayacak.

Konya Ereğli’de 2018-2019 eğitim öğretim yılı için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç; “Yeni eğitim öğretim yılı için tüm okullarımızda gerekli hazırlık çalışmaları yapıldı ve artık yeni eğitim yılına hazırız. Ders kitaplarımız okullara teslim edildi ve hafta boyunca özellikle 1. ve 5. Sınıf öğrencilerimiz için uyum eğitimi de kusursuz bir şekilde tamamlandı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm camiamıza, öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seminer Dönemi Verimli Geçti

Eğitim öğretim yılına hazırlık amaçlı yürütülen seminer döneminin çok etkili geçtiğini ifade eden Genç; “Bu yıl her zamanki yıldan daha yoğun bir seminer dönemini geride bıraktık, pek çok branşta öğretmenlerimize özel seminerler ve konferanslar verdik. Eğitim çıtamızı daha üst seviyelere çıkartabilmek adına önemli ve verimli bir dönem oldu. Katkı sağlayan ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim yılının birinci dönemi 21 Ocak 2019’da sona erecek.  4 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönem ise 14 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek.

Ereğli’de 136 eğitim kurumu ve 945 derslikte yaklaşık 32 bin 770 öğrenci ve bin 700 öğretmen pazartesi günü eğitime başlayacak.

15 Eyl 2018 - 23:51 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat