Reklamı Kapat

Milli Eğitim’den anlamlı proje

Milli Eğitim’den anlamlı proje

Ereğli’ye atanan ancak aday öğretmen olarak mesleğe hazırlanan öğretmenlerin katılımı ile muhteşem projelere imza atılıyor.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, aday öğretmenlerin yetiştirilmesi konusunda çok önemli projelere imza atarken, İnsan Mektebi Kültür Davası projesini de devam ettiriyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destek verdiği Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız projesi kapsamında aday öğretmenlerle Huzurda Buluşalım faaliyeti gerçekleştirildi.

Uygulanan Huzurda Buluşalım faaliyeti ile ilgili olarak Ereğli Vasfiye Ergin Vakfı Huzurevini ziyaret eden aday öğretmenler huzur evi sakinleriyle hoşça vakit geçirdiler.

Huzurevi sakinleriyle hatıra fotoğrafları çekilerek, ziyaretlerini tamamlayan aday öğretmenlerin ziyaretinden mutlu olduklarını belirten Huzurevi sakinleri teşekkürlerini sundular.

08 Oca 2020 - 18:35 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat