Reklamı Kapat

Sefa Lök Profesör kadrosuna atandı

Sefa Lök Profesör kadrosuna atandı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Sefa Lök, Profesör kadrosuna atandı.

Selçuk Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Spor ve Sağlık Bilimleri Anabilim Dalında Öğretim Üyesi olarak görev yapan Sefa Lök, üniversite yönetim kurulunun kararıyla Profesör unvanı alarak ataması yapıldı.

Aynı fakültede görevine devam edecek olan Prof. Dr. Sefa Lök, Akademik hayata 2006 yılında o dönem üniversiteye bağlı Karaman Beden Eğitimi Spor Yüksekokuluna öğretim görevlisi olarak başladı.

Sefa Lök, SÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim dalından 2009 yılında doktora eğitimini tamamlayarak 2011 yılında Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda Yrd. Doç. Dr. ardından 2014 yılında Doçent kadrosuna atandı.

Ulusal ve uluslararası bilimsel yayınları bulunan ve yurt dışında konferanslara katılarak Türkiye’yi temsil eden Prof. Dr. Sefa Lök, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nda da çeşitli görevler üstlendi.

Konya’nın Ereğli ilçesi nüfusuna kayıtlı olan evli ve iki çocuk babası Prof. Dr. Sefa Lök, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Konya 5. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere de katıldı.

03 Ara 2019 - 01:46 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat