Reklamı Kapat

Uzaktan eğitim devam edecek mi? Tatil uzayacak mı?

Uzaktan eğitim devam edecek mi? Tatil uzayacak mı?

Hafta başından itibaren süren uzaktan eğitimler devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı? Veliler ve öğrenciler en çok bunu merak ediyor.

Herkesin merak ettiği konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a soruldu ve Erdoğan da Bilim Kurulu'nun kararına işaret etti.

Milli Bakanı Ziya Selçuk'un katılacağı toplantıda nihai karar verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzaktan eğitimin devam edip etmeyeceği konusunda Bilim Kurulu'nu işaret etti, "Uzatılmasında fayda var diyorlarsa, ona uyalım" dedi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANTI YAPILACAK

Bugün (25 Mart 2020 Çarşamba) yapılacak toplantıya Milli Eğitim Bakanı da katılacak ve son karar verilecek.

Haftanın ilk günü binlerce öğrenci sabah erken saatlerde bilgisayar ve televizyonların karşısına geçerek TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden başlatılan uzaktan eğitim sürecinin ilk dersine katıldı.

Eğitim Bilişim Ağı Sistemi'yle dersler TRT üzerinden öğrencilere aktarılmaya başlandı.

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında başlatılan uzaktan eğitimin süresi ile ilgili karar bugün yapılacak Korona Bilim Kurulu toplantısında alınacak.

25 Mar 2020 - 01:18 - Eğitim --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat