Reklamı Kapat

Ereğli’deki o fabrikaya 75 personel alınacak

Ereğli’deki o fabrikaya 75 personel alınacak

İŞKUR aracılığı ile Ereğli’de bulunan Lark Bisküvi Fabrikasına 75 personel alımı yapılacak.

Konya Ereğli’de bulunan Lark Gıda Ambalaj adında faaliyet yürüten bisküvi fabrikasına İŞKUR aracılığı ile en az ilköğretim mezunu 75 personel alımı yapılacak!

Son Başvuru Tarihi 31 Ocak

Alınacak olan personel için son başvuru tarihi 31 Ocak 2020 olarak belirlendi ve başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacak.

İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında yayınlanan ilana göre Lark Gıda, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 75 personel alımı yapacak.

Tamamı Bayan Personel Olacak

Alınacak personeller en az ilköğretim düzeyinden yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların bayan olmaları gerekiyor.

Kurum tarafından yayınlanan resmi ilan şöyle; ‘’Firmamızda çalıştırılmak üzere tercihen deneyimli bayan eleman alımı olacaktır’’ Adres; Org. San. Böl. 6. Cad. No:2/1 Ereğli/Konya İletişim numarası; 903327170049 İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK? İş başvuruları başlamış olup 31 Ocak 2020’de sona erecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, belirtilen tarihe kadar İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinde şahsen giderek veya aşağıda belirtilen linke tıklayarak, İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılmaktadır.

20 Oca 2020 - 01:05 - Ekonomi --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat