Reklamı Kapat

Başkan Bozkır: Ücretsiz götüreceğiz

Başkan Bozkır: Ücretsiz götüreceğiz

Ereğli Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, “Ereğli’de deprem bölgesine yardımlarını ulaştırmak isteyenlerin yardımlarını ücretsiz taşıyacağız” dedi.

Konya Ereğli Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Elazığ ve Malatya’da yaşanan şiddetli depremin ardından “Biz de elimizden geleni yapacağız” diyerek kolları sıvadı.

Ereğli’de yardım paketleri hazırlayan ancak deprem bölgesine ulaştırmada sıkıntı yaşayanlar için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Bozkır; “Bölgeye gidemeyen, gitme imkanı bulamayan ve yardımlarını ulaştırmak isteyen herkesin, yardım paketlerini Ereğli Şoförler Odası Başkanlığına ulaştırması yeterlidir” dedi.

Bozkır; “27 Ocak 2020 Pazartesi gününden itibaren yardımlarını bizlere ulaştıran Ereğlililerin yardımları Elazığ ve Malatya’ya ücretsiz olarak götürerek ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesini sağlayacağız” dedi.

26 Oca 2020 - 20:45 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat