Reklamı Kapat

Bu hafta Ereğli’de yağmur ve kar bekleniyor

Bu hafta Ereğli’de yağmur ve kar bekleniyor

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, Ereğli’de bu hafta önce yağmur sonra kar bekleniyor.

Hafta başında adeta bahar havasının yaşanacağı Konya Ereğli ve civarında, hafta sonuna kadar 4 mevsim bir arada yaşanacak.

Yapılan son tahminlere göre, haftanın ilk iş gününde 11 derece ölçülmesi beklenen hava sıcaklığı haftanın son iş gününde 7-8 derece değer kaybederek 4 dereceye kadar düşecek.

28 Ocak Salı günü yağmur beklenen Ereğli’de yağmurun Perşembe günü de devam etmesi bekleniyor.

Kar Geliyor

Bu yıl adeta kendine hasret bırakan kar yağışının ayın son günü olan 31 Ocak Cuma günü etkili olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının da düşüş göstereceği Ereğli’de gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceye kadar gerileyecek. Cuma günü gündüz ise en yüksek sıcaklık 4 derece ölçülecek.

27 Oca 2020 - 00:15 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat