Reklamı Kapat

Büyük Kampanyaya Büyük İlgi

Büyük Kampanyaya Büyük İlgi

Büyük Kampanyaya Büyük İlgi
Büyük Kampanyaya Büyük İlgi
Haber albümü için resme tıklayın

Fiyatlarını maliyetinin de altına düşüren ve piyasaya hareketlilik kazandıran Ereğli PİSERRO mağazasının büyük kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Konya Ereğli’de muhteşem bir kampanya düzenleyen PİSERRO erkek giyim mağazası fiyatlarını maliyetinin de altına düşürerek vatandaşların yüzünü güldürdü.

PİSERRO Ereğli mağazasında Ereğli Halkına özel Takım Elbise 99, kışlık kabanlar 189, Tek Ceket: 89, Kışlık Kaban: 189, Yünlü Pantolon: 59, Gömlek: 39 ve Yün Kazak: 49,00 TL’den satılmaya başlandı.

Pazar gününe kadar devam edecek olan büyük kampanyanın ilk gününde PİSERRO müşterilerin akınına uğradı.

Konya Ereğli’de uzun yılardır hazır giyim sektörünün öncü markası Selçuklu Konfeksiyon PİSERRO Mağazasında fiyatlar maliyetinin de altında satılıyor.

Stoklarla sınırlı kampanya 14 Ekim 2018 Pazar gününe kadar devam edecek.

Muhteşem kampanyaya imza atan Selçuklu Konfeksiyon İşletme Yöneticisi Özgür Averi, “Ülke ekonomisine yönelik yapılan uluslararası oyunlara inat, piyasanın hareketliliğini sağlamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir kampanya yaparak fiyatlarımızı maliyetinin de altına çektik. Herkese hayırlı alışverişler diliyorum dedi.

İşte Muhteşem Fiyatlar:

Takım Elbise: 99,00 TL

Yünlü Takım Elbise: 189,00 TL

Tek Ceket: 89,00 TL

Kışlık Kaban: 189,00 TL

Yünlü Pantolon: 59,00 TL

Gömlek: 39,00 TL

Yün Kazak: 49,00 TL

Ayakkabı: 89,00 TL

Kampanya stoklarla sınırlı, 14 Ekim 2018 Pazar gününe kadar ve sadece Ereğli PİSERRO Mağazasında geçerlidir.

Ereğli PİSERRO Mağazası

Halk Kütüphanesi Karşısı Ereğli KONYA

10 Eki 2018 - 23:13 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 427.617 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat