Reklamı Kapat

Dikkat Meteoroloji Uyardı

Dikkat Meteoroloji Uyardı

Dikkat! Meteorolojiden yapılan son dakika uyarısına göre bölgede toz taşınımı etkili olması bekleniyor.

Alınan bilgilere göre, Kuzey Afrika’dan çıkan rüzgarların Ereğli’de dahil bölgeyi etkisi altına alacağı ve beraberinde sarı tozları da getireceği ifade edildi.

İç Anadolu başta olmak üzere Marmara ve Ege bölgelerinde de Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı bekleniyor.

Bugün akşam saatlerinde etkisini göstermesi beklenen toz taşınımının yarın da yer yer etkisini sürdüreceği ifade edildi.

Toz taşınımı ile birlikte hava kalitesinin düşmesi, görüş mesafesinin azalması ve yağışlarla birlikte yer yer çamur etkisinin görülmesi muhtemel.

Oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

hava kalitesinin düşmesi, görüş mesafesinin azalması ve yağışlarla birlikte yer yer çamur etkisinin görülmesi olumsuzluklarına karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

23 Nis 2019 - 15:41 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat