Reklamı Kapat

Ereğli Emniyet Müdürlüğünde Terfi Mutluluğu

Ereğli Emniyet Müdürlüğünde Terfi Mutluluğu

Ereğli Emniyet Müdürlüğünde Terfi Mutluluğu
Ereğli Emniyet Müdürlüğünde Terfi Mutluluğu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcılığına yükselen 3 Kıdemli Başpolise rozetleri takıldı.

Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde terfi töreni gerçekleştirildi ve terfi eden personellere rozetleri takıldı.

Gerçekleştirilen programa Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Emniyet Amiri İlker Köksoy ve emniyet mensupları katıldılar.

Aldıkları başarılar ve çalışkanlıklarıyla Kıdemli Başpolislikten Komiser Yardımcılığına yükselen emniyet mensuplarına rozetlerini Kaymakam Hayrettin Çiftçi taktı.

Programda konuşan ve kendisi de emniyet kökenli olan Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, “Zor bir görevi ifa ediyorsunuz, zor ve mesuliyeti, meşakkati ve önemi büyük olan bir mesleği icra ediyorsunuz.  Özveri ve büyük fedakârlıkla yürüttüğünüz bu mesleğin kutsallığı da çok büyük önem taşıyor. Tüm emniyet çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaymakam Çiftçi; “Kıdemli Başpolislikten Komiser Yardımcılığına yükselen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Programda söz alan Ereğli Emniyet Müdürü Necdet Ercan ise; “Milletimizin can ve mal güvenliği için huzur için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışıyoruz. Görevimizi en iyi şekilde icra edebilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Tüm arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ercan; Komiser Yardımcılığına terfi eden  3 başpolisi de tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Kıdemli Başpolislikten Komiser Yardımcılığına terfi eden Mustafa Ağrımar, Tuncay Aydoğdu ve Yakup Karakaya’ya rozetleri takıldı.

21 Ağu 2019 - 19:44 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat