Reklamı Kapat

Ereğli Polisi’nden müthiş mücadele

Ereğli Polisi’nden müthiş mücadele

Ereğli’de yaşanan intihar girişiminde, başından sonuna kadar olaya hakim olan Ereğli Polisi müthiş bir mücadele örneği gösterdi.

Konya Ereğli’de bir binanın çatısına kadar çıkarak intihar girişiminde bulunan bir şahıs, Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin muhteşem performansı ile kararından vazgeçirildi.

Olayın duyulmasının ardından pek çok ekiple olay yerine intikal eden Ereğli Emniyet Müdürlüğü, bizzat Emniyet Müdürü Necdet Ercan’ın yönettiği operasyonla şahsı kararından vazgeçirerek aşağı indirdi.

Ereğli’de Şehir Ömer Halisedemir Caddesi, sanayi yolu üzerinde yaşanan olayda, binanın çatısına oturan şahsın yayına çıkan polisler, şahsı ikna etmek için yaklaşık 1 saatten fazla çaba harcadılar.

Bina etrafında bütün güvenlik önlemlerini alan Polis, Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden psikolog talep etti.

Uzun uğraşılardan sonra gecenin karanlığında ikna edilen şahıs güvenli bir şekilde aşağı indirilerek Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun çaba sarf eden ve tüm birimleri ile mücadelesini sürdürerek şahsı kurtaran Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19 Ağu 2019 - 20:44 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat