Reklamı Kapat

Ereğli’de rüzgar ve yağmur görülecek

Ereğli’de rüzgar ve yağmur görülecek

Ereğli’de rüzgar ve yağmur görülecek
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli ve çevresi için yapılan meteoroloji tahmin raporuna göre Çarşamba ve Perşembe günleri rüzgar etkili olacak.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Ereğli ve çevresinde 22 Mayıs Çarşamba ve 23 Mayıs Perşembe günleri etkili olması beklenen rüzgarın ardından yağmur bekleniyor.

Bölgede hava sıcaklığının 30 derecenin üstünde seyredeceği Çarşamba ve Perşembe günleri etkili olması beklenen rüzgarla birlikte hava sıcaklığını  da yaklaşık 2 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar yağmuru da beraberinde getirecek

Yapılan hava tahmin raporlarına göre, iki gün etkisini sürdürecek olan rüzgar, beraberinde yağmuru da getirecek.

Ereğli’de 24 Mayıs Cuma günü hafif sağanak yağışın yer yer etkili olması beklenirken yağışlar cumartesi günü etkisini kaybedecek.

Aynı gün hava sıcaklığı 32 derece ölçülecek.

Önümüzdeki hafta sonu Ereğli ve çevresinde bol güneşli bir havanın yaşanacağı yapılan tahminler arasında.

Çarşamba ve Perşembe günleri görülmesi muhtemel olan rüzgarın, iç kesimlerde etkisini arttırarak batı ve güneybatı yönlerden etkili olması bekleniyor.

Rüzgarın oluşturabileceği, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz taşınımı ile birlikte hava kalitesinde azalma ve görüş mesafesinde düşme gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

21 May 2019 - 23:30 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat