Reklamı Kapat

Ereğli’de sünnet şöleni gerçekleştirildi

Ereğli’de sünnet şöleni gerçekleştirildi

Ereğli’de sünnet şöleni gerçekleştirildi
Ereğli’de sünnet şöleni gerçekleştirildi
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde yaklaşık 250 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Konya Ereğli’de Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tarafından düzenlenen “”Sünnet Şöleni, büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

Kır düğün salonunda düzenlenen programa, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu; “Güzel bir günde, güzel bir akşamda, burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Çocuklarımız ülkemizin, milletimizin ve Ereğli’nin geleceğidir. Onları ihmal etmemiz söz konusu olamazdı. Zaten varlığımız Türk varlığına armağan olsun diye and içtiğimiz günden beri hizmete adanmış bir ömrün sahibiyiz. İnşallah onların geleceğini hayırlısıyla inşa etmek mecburiyetindeyiz, onu yapıyoruz” dedi.

Kendilerini İslami bir hayatla geleceğe hazırlayacaklar

Oprukçu; “250 civarında çocuğumuzu sünnet ettirdik. İnşallah onlar sünnete uygun bir hayat tarzını, Hz. Peygamberin hayatını da örnek alarak yaşamlarını sürdürecekler ve kendilerini geleceğe hazırlarken İslami olarak yetişecekler, yetiştireceğiz ve aziz milletimizin geleceğine armağan edeceğiz Çocuklarımızı her yıl Allah nasip ederse sünnet ettireceğiz. Bildiğiniz gibi ortaokul öğrencilerini tatile gönderdik, göndermeye de devam edeceğiz. Farklı yerleri görecekler, ufukları açılacak ve ufku açık insanlar olarak Türkiye’nin geleceğine kendilerini hazırlayacaklar” ifadelerini kullandı.

Zorluklara rağmen başaracağız

Başkan Oprukçu; “Bağımsız belediye başkanı olarak seçmek suretiyle şereflendirdiğiniz bu kardeşiniz inşallah sizi mahcup etmeyecek. Zorluklara rağmen çalışmaya ve başarmaya gayret edeceğiz. Bizlere inanın, güvenin. Biz ne yapıyorsak Allah rızası için sizlerin duası için yapıyoruz. Açı, açığı olmayan huzuru inşa edilmiş bir Ereğli’yi geleceğimize armağan edeceğiz inşallah. Bizlere dua etmenizi istiyorum. Dua başarmanın anahtarıdır. Bizim hizmetten ve sizlerin duasını kazanmaktan başka amacımız, hedefimiz yok” dedi.

Başkan Hüseyin Oprukçu’nun konuşmasının ardından 250 sünnet çocuğu, aileleri ve katılımcılar doyasıya eğlendiler.

Programa katılan MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, sünnet olan çocuklara kitap hediye etti.

Sünnet olan çocukların aileleri ise Başkan Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederek; “Allah razı olsun, güzel bir programla çocuklarımız sünnet oldular. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Sünnet olan bütün çocuklarla ve aileleri ile tek tek konuşan, sohbet eden Başkan Opruku, misafirlerle ve çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Programda çocukların doyasıya eğlendikleri görüldü.

21 Ağu 2019 - 22:34 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat