Reklamı Kapat

Ereğli’ye Kar Yeniden Geliyor

Ereğli’ye Kar Yeniden Geliyor

Ereğli’de en son ocak ayının ortalarında etkili olan kar yağışı için yeniden uyarı yapıldı.

Konya Ereğli ve civarında kar yağışı yeniden bekleniyor.

Güneşli ve sıcak bir günü geride bırakan Ereğli’de hava sıcaklıkları yarından itibaren değer kaybetmeye başlayacak ve bölgede 14 Şubat Perşembe günü karla karışık yağmur yağacak.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, bölgede özellikle gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşeceği önümüzdeki günlerde gündüz sıcaklıkları da yaklaşık 4-5 derece değer kaybederek 7 dereceye kadar gerileyecek.

Perşembe günü karla karışık yağması beklenen yağmurun, 15 Ocak Cuma günü yerini hafif kar yağışına bırakması bekleniyor.

Cuma gününden sonra etkisini kaybedecek olan yağışlar, yerini parçalı bulutlu ve açık günlere bırakacak. Önümüzdeki hafta sonu güneş yüzünü bolca gösterecek.

12 Şub 2019 - 19:58 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat