Reklamı Kapat

Gazinolar Şehir Dışına Böyle Taşındı

Gazinolar Şehir Dışına Böyle Taşındı

Kim ne derse desin Belediye Başkanlığı Delilik işidir, yumruğunu masaya vurduğun zaman titreteceksin. 

Ereğli'de 2009 ve 2014 yılları arasında görev yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tam da böyle yaptı, deliliği ile gazinoları dışarı çıkarttı.

Ereğli halkı yıllar boyunca şehir merkezinde ki gazino tabir edilen içkili mekânlara tepki gösterdi, Oprukçu, halkın tepkisini kulak ardı etmedi, ben bu işi yaparım dedi ve kolları sıvadı.

Mekân sahipleri ile tek tek toplantılar yapıldı, İşte bu toplantılarda Oprukçu hep dile getirdi. 'Siz deliyseniz ben sizden daha fazla deliyim' 

Artık eski tuğla fabrikası civarında inşaat başladı, Oprukçu bu hizmetin her detayını adım adım takip etti, sonunda dediğini yaptı. Yani Deliliği galip geldi.

Halk rahat bir nefes aldı, uzun çarşı esnafı her sabah geldiğinde sarhoşların pisliklerini temizlemekten kurtuldu. İşte bu yüzden herkes söylüyor, Deli adam hizmet yapar diye.

Oprukçu bununla yetinmedi, yıllardır sorun olan Ulu camii önünde ki inşaatı yıktı, hapçıların mekânı halini alan Memur evlerini restore ederek  Oğuz Ata adını verdi, ve bugün ki haline getirdi, Akbank önünü temizledi.

Belediye Başkanlığı gerçekten kolay değil, ekibin ile hareket edeceksin emrin altında ki yüzlerce kişi ile koordineli çalışmak her yiğidin harcı değildir.

Başkan olursan her çalışana istediğin işi yaptıramazsın, bu yüzden deli olacaksın ki personel ve halkın senin ne yapabileceğinin farkında olacak.

Sadece Oprukçu böyle biriydi dersek haksızlık etmiş oluruz, Kenan Akpınar'ı da bu sebeple rahmetle anıyoruz. O da yaptıkları ile Ereğli halkının gönlünde büyük bir yere sahip oldu. Allah mekânını cennet eylesin.

14 Mar 2019 - 18:27 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat