
Ereğli MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, önemli açıklamalarda bulundu.
Eski dönem Ereğli Belediye Başkanı ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, yeniden aday olduğu Belediye Başkanlığı için; “Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde MHP Ereğli Belediye Başkanlığı adaylığı için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen ve adaylık konusunda Devlet Bahçeli’nin müsaadesini alan Hüseyin Oprukçu, wwwereglihaberleri.com a önemli açıklamalarda bulundu.
Yaklaşan 2019 mahalli idareler seçimleri için MHP’nin Ereğli adayı olduğunu ifade eden Oprukçu; "kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ereğli'ye hizmet etme onur ve şerefini yeniden yaşamak için, herkesi kucaklayan, ötelemeyen bir belediyecilik için, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.
“Eksiklerimiz vardı, yarım bıraktıklarımız vardı hepsini tamamlamak için yeniden Allah izin verirse geleceğiz” şeklinde konuşan Oprukçu; “Biz Ereğli’yi seviyor, Ereğliliyi seviyor, sevgimizi büyütmek, eksikliklerimizi bitirmek ve yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlamak için yeniden geleceğiz inşallah. Sizin aracılığınız ile tüm Ereğlili hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.