Reklamı Kapat

Koltuklarını devredecekler

Koltuklarını devredecekler

Koltuklarını devredecekler
Koltuklarını devredecekler
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Önümüzdeki Salı günü Ereğli Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü görevlerini çocuklara devredecekler.

Salı günü tüm yurtta olduğu gibi Ereğli’de de coşkuyla kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Ereğli Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü görevlerini çocuklara devredecekler.

Geleneksel olarak her yıl idarelerin çocuklara geçici olarak devredilmesi programları Ereğli’de de yapılacak.

23 Nisan 2019 Salı günü yapılacak olan bayram kutlamaları kapsamında Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, temsili olarak çocuklara görevlerini devredecekler.

Bu yıl 23 Nisan kutlamalarında Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, koltuğunu Toki Ortaokulu’ndan bir öğrenciye, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise Bil Koleji Ortaokulu’ndan başka bir öğrenciye devrederken İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç de Sümer Ortaokulu’ndan bir öğrenciye makamını devredecek.

Program kapsamında görev alanları ile ilgili çocuklarla sohbet etmesi beklenen Kaymakam Çiftçi, Belediye Başkanı Oprukçu ve Milli Eğitim Müdürü Genç’in koltuğunu devredeceği öğrencilerle birlikte makamlarına gelen heyetlere çeşitli hediyeler vermeleri bekleniyor.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi makamını Toki Ortaokulu’ndan bir öğrenciye devredecek.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Bil Koleji Ortaokulu’ndan başka bir öğrenciye makamını devredecek.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç Sümer Ortaokulu’ndan bir öğrenciye makamını devredecek.

20 Nis 2019 - 12:46 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat