Reklamı Kapat

Lütfi Elvan Ayrancı’ya Geliyor

Lütfi Elvan Ayrancı’ya Geliyor

Lütfi Elvan Ayrancı’ya Geliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Bir dönem Ulaştırma Bakanlığı da yapan TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan Ayrancı’da vatandaşlarla bir araya gelecek.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Yavuz Candan’a destek için Karaman’ın Ayracı İlçesi’ne gelecek olan TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Ayrancı’da vatandaşlarla bir araya gelecek.

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında 21 Mart Perşembe günü Ayrancı’da olması beklenen TBMM Plân ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, vatandaşlara hitap edecek.

19 Mar 2019 - 23:32 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat