Reklamı Kapat

Oprukçu, Hangi partiye nasıl geçeceğini açıkladı

Oprukçu, Hangi partiye nasıl geçeceğini açıkladı

Flaş Flaş Flaş! Ereğli Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, hangi partiye nasıl geçeceğini açıkladı.

Konya Ereğli’nin Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Anadoludabugün.com’a yaptığı flaş açıklamasında “İşte o zaman o partiye geçerim” diyerek hangi partiye nasıl geçeceğini açıkladı.

İŞTE HÜSEYİN OPRUKÇU'NUN FLAŞ AÇIKLAMALARI:

Başkan Oprukçu; “Ereğli’yi hangi parti il yaparsa o partiye geçerim” ifadelerini kullandı.

Anadoludabugün.com’un haberine göre; Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda değerlendirmelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli halkının kendisine oy vererek herkese gereken cevabı sandıkta verdiğini vurguladı.

Oprukçu,  herhangi bir partiye geçme düşüncesi olup olmadığı üzerine sorulan bir soruya ise: “Ben Milliyetçi kökeninden gelen bir belediye başkanıyım. Bazı partilerden teklif gelip gelmediği yönünde bir cevap vermek şu an için etik olmaz ama Ereğli’yi hangi parti vilayet yaparsa o partiye geçerim” dedi.

Oprukçu; “Ben Ereğli’nin menfaatleri doğrultusunda hizmet etme gayreti gösteriyorum”  dedi.

Kaynak: anadoludabugun.com

17 Haz 2019 - 17:37 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat