Reklamı Kapat

Vatandaş bu sayfaya tepkili

Vatandaş bu sayfaya tepkili

'Ereğli itiraf ediyor' adıyla sosyal medyada ilginç konular paylaşan facebook sayfası vatandaşın tepkisini topluyor.

Hesabın kime ait olduğu bilinmezken sayfada genellikle aşk teklifleri ve hoşlanma duyguları içeren mesajlar paylaşılıyor.

Gönderileri okuyan takipçiler tepki göstererek orada tarif edilen kişiler hepimizin annesi ya da kız kardeşi olabilir, o sayfayı yöneten kişiye seslenmek istiyoruz, senin eşin, annen, kız kardeşin yok mu ? Vay efendim şu kız ne kadar güzel, vay efendim şu kızın üzerinde şu vardı,  gibi mesnetsizce yorumlar yapılarak canımız sıkılıyor,bu sayfa hakkında adli mercilerin gerekeni yapmasını istiyoruzşeklinde yorumda bulundular.

Ereğli itiraf ediyor sayfasına bugün baktığımızda ise yine ilginç paylaşımlar yapılmış.

İşte sayfada çeşitli günlerde yapılan paylaşımlardan bazılarının ekran görüntüsü: 

18 Ağu 2019 - 03:30 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat